De Aquaholic is te koop.

 

In september 2005 is de  Aquaholic, een Hallberg Rassy 40c,  geleverd.  Het was het einde van de zomer, dus er was niet veel tijd om er nog veel mee te varen. De boot is toen in Bruinisse bij Nova in de winterstalling gegaan.

Tot 2010 hebben we er tochten mee gemaakt naar Denemarken, Belgie, Frankrijk en Engeland. Omdat het begon te vervelen om steeds dezelfde route terug te moeten varen, zijn we in 2010 zuidwaarts vertrokken richting Middellandse zee, met de bedoeling om aan het einde van de zomer een winterplek voor de Aquaholic te zoeken.

Elk jaar gingen we een stuk verder. We waren in Frankrijk, Spanje, Portugal en weer Spanje, Frankrijk, Italie en liggen nu in Griekenland.  We hebben veel langs de kust gevaren en ook de meeste eilanden in de Med  bezocht.

We liggen nu in Griekenland (Athene), maar gezien onze leeftijd zijn we erover aan het denken om te stoppen met zeilen, de boot terugvaren is geen optie, daarom zoeken we een koper die ook goed voor onze boot wil zorgen.

Onder het menu Te Koop staan enkele rubrieken met gegevens over de boot.

Mocht je belangstelling hebben of nog meer informatie willen, stuur dan een email aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.